Storing

Webserver

Op onderhoud na, heeft mijn webserver  ruim 6jaar probleemloos 7 dagen x 24 uur gedraaid.  Helaas komen er nu onheilspellende geluiden uit de server.

Update 31-1-2024

Sever draait weer goed en zal dat de na verwachting de komende tijd ook wel blijven doen.

 

Synology DS1517+ met 8GB RAM dat wil wel

Hobby en pensioen

In maart 2025  hoop ik  mijn pensioengerechtigde leeftijd te bereiken.  Ook na mijn pensioen, blijf ik lekker met techniek en andere hobby’s  bezig.  Soms zal ik  doorverwijzen  naar een van mijn collega’s.

Nieuwe server

Ik wacht even de  aankomende  2024 modellen af.

Vriendelijke groet,

Jack

[email protected]

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

2 gedachten aan “Storing”

  1. Beste Jack,

    Ik heb een Luxman 507 en ik zou deze graag eens helemaal laten nalopen en reviseren.
    Kan ik daar eens contact over opnemen?

    Vriendelijke groet,

    Pau Lambers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.