sabbatical

Even wat anders….

Na meer dan 10 jaar informatie en persoonlijke ervaringen gedeeld te hebben via mijn site, ga ik tot het einde van dit jaar er tussenuit.

De site blijft in de lucht,  met af en toe een persoonlijke update via het blog gedeelte .  Tot die tijd ben ik niet beschikbaar voor reparaties.  Ook niet, voor allerlei vragen en aanbeveling met betrekking op audio .

Met andere bedrijven, heb ik me de afgelopen jaren niet of nauwelijks bezig gehouden. Ik kan daarom geen aanbevelingen doen voor een specifiek bedrijf.

Vriendelijke groet,

Jack 🙋🏼‍♂️

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

2 gedachten aan “sabbatical”

  1. Hallo Tube Jack,
    Na jouw sabbatical zal ik jou een Philips Ft 980 sturen voor een upgrade.
    Nog even geduld ……….
    Groet :Sietse

  2. Enjoy je sabbatical ! Ik zoek daarna wel een keer contact.
    Groet, Jan-Hein Hendriksen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.