Fijne Feestdagen Toegewenst.

.

Sinterklaas is hier nog niet weg. Faith heeft prachtige tekeningen gemaakt met speciale stiften.

Leak Stereo 70

In de donkere dagen voor kerst ben ik wat aan het sleutelen. Oude bekende komen langs. Zoals een Leak Stereo 70, die ik een aantal jaar gereviseerd heb.  Maar nu wat krakende schakelaars en regelaars heeft.  De rest lijkt nog in prima conditie. Ook de nieuw gekozen MJ15003 eind transistoren.

De 1e versie van de UL-40S2 kwam onlangs weer op mijn pad. Deze versterker heb ik ooit zelf gebouwd in 2001 en verdween weer na een aantal jaar naar een ander liefhebber. Het is interessant om deze versterker te vergelijken met moderne versies van de UL-40S2. Binnenkort een nieuwe pagina over deze bijzondere versterker.

Helaas zijn ook een aantal projecten die de eindstreep niet hebben gehaald.  zoals het publiceren van printen van  de voorloper van deze versterker de UL-40S. Ook een aantal restauraties van vintage apparatuur hebben het door gebrek aan onderdelen het helaas niet gered.

Wat  ik echt jammer vind dat het bouwpakket van de VDV SE-10 niet meer leverbaar is. Met wat aanpassingen een heel fijne versterker.

Rest mij iedereen fijne feestdagen toe te wensen.  En een gezond en  muzikaal 2024

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.