Waar ik mee bezig ben Maart 2023 vervolg

Bloesempark Amsterdamse bos.

Midden pad

We hebben vandaag genordic walked  in het Amsterdamse bos, naar het Bloesempark.  +/- 5km vanaf de hoofd parkeerplaats bij de Bosbaan.

Tineke voor en daarachter een bruidspaar.
Prachtig.

Ondanks de harde wind, van de afgelopen week, veel bloemen. Ik verwacht de je deze hele week nog kunt genieten.  Meer info. www.amsterdamsebos.nl/bloesempark/

Oude bekende.

Prachtige receiver

Op mijn werkbank een een Sansui G7000 receiver.  Een van de 1e projecten die ik in 2014  gereviseerd heb.

Druk op de foto voor een groter exemplaar.

De receiver speelt nog steeds prima. Het is de bedoeling om hem verder op te waarderen,  met al de kennis die ik de afgelopen 9 jaar heb opgedaan.

Zeer zware voeding met 2×2 15.000µF =60.000µF capaciteit 

Officieel heeft de versterker van deze receiver minimaal een vermogen van 2x 85watt in 8Ω. Dat zijn heel bescheiden waardes. Deze G-7000 is steviger is dan een Pioneer SX-1050 en heeft ook zo’n mooie ringkern transformator.

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.