Extra melding en updates.

Beste lezers,

Mijn website werd de laatste tijd regelmatig aangevallen. Ook had ik last van een te enthousiaste beveiliging. 😬 Als het goed is krijg je hier geen of nauwelijks nog een melding van.

Nu het buiten wat kouder wordt. Is het ook niet meer zo warm in mijn werkplaats.😅 Het bruist in ieder geval weer van ideeën en apparatuur die  misschien ook voor anderen interessant zijn.

Met vriendelijke groet,

Jack 🙋🏼‍♂️

P.s. de antenne pagina is geüpdatet met een nieuwe quad FM antenne en lees vooral ook mijn blog voor de laatste ontwikkeling  privé of technisch.

Verder is er rechts bovenaan, in de rechter kolom een zeer krachtige zoekfunctie door een relationele database, waarmee je op naam of type, merk, of verzin zelf wat …. etc  kunt zoeken…..type maar eens wat in.

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.