van der Veen SE-10 uitverkocht

Helaas ☹️

Niet meer te koop.

Van de week bereikte mij het bericht, dat het bouwpakket van de van der Veen SE-10 uitverkocht is.

Menno schreef er over: “Dank voor je deelneming, maar de rekenmachine regeert. Nu, met dure buizen en stijgende prijzen van componenten zou de eindprijs fors omhoog moeten en ook onze kosten voor investering in de nodige voorraden. Dat zag er niet meer gezond uit. Daarom dus ….”

De complete beschrijving en testen en modificatie zijn te vinden in Reserach & Development > Publications > Amplifiers.

Jammer.

Echt jammer, maar begrijpelijk. Sinds 2020 heeft iedereen te maken met prijsverhoging en schaarste van onderdelen. De SE-10 is of was een unieke buizen versterker met voor buizen begrippen een “strak laag”

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.