Service van Schiit Audio

Schiit Modius.

Bliksem.

Door een bliksem inslag hier in de buurt, kwam er nog maar weinig geluid uit mijn Schiit Modius Dac.

Schiit Modius origineel van binnen.
Heel nieuw moederbord.
Reparatie bon.

Opgestuurd.

Ik heb eerst een mail naar Schiit Audio gestuurd en verteld dat de Dac  door  onweer defect was geraakt; Waarna ik een online formulier in moest vullen en een  RA nummer kreeg.  Het opsturen en het aanmaken van de benodigde invoer documenten via post.nl was verassend eenvoudig.

Service.

Ondertussen werd ik door Schiit op de hoogte gehouden van de reparatie en na een paar weken had mijn Modius Dac terug met een heel nieuw bord (groen)

Ik hoefde niets te betalen voor de reparatie en retour verzendkosten. Er waren dit keer ook geen invoer kosten. Op het nieuwe bord zitten zelfs iets mooiere onderdelen. Hij klinkt echt fantastisch. Zo’n hoge resolutie 🎶

Of zou het door de geweldige service van Schiit komen?  Ik denk beide.

Jack ❤️

 

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.