Site update.

Ik ben bezig mijn site te updaten naar een o.a. moderne versie van MSQL  van MarinaDB 5.6 naar 10.  
Maar er gaat nog iets fout in de migratie van de database.  
Dus af en toe kunnen er foutmeldingen zijn of de site niet bereikbaar.

Update het is inmiddels gelukt.
Mocht iemand nog foutjes vinden, dan hoor ik het graag.

Vriendelijke groet,

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

2 gedachten aan “Site update.”

  1. Hallo Maarten,

    Dat is niet goed en kan meerdere oorzaken hebben. Zoals afgesproken zal ik dit verder voor je uitzoeken.

    Met vriendelijke groet,

    Jack

  2. Hoi Jack,

    Mijn naam is Maarten ’t Hoen, ik ben 52 jaar en woon in Zaltbommel. Al zoekende op het internet naar vintage apparatuur kwam ik terecht op jouw site. Een heel leuke site! Ik kon me meteen vinden in jouw statement over de huidige wegwerpcultuur. Ook ik heb hier een afkeer van en mede daardoor heb ik een voorliefde voor vintage audio apparatuur. Ik ben de trotse bezitter van een Denon voor- en eindversterker uit ’89 (een jongensdroom) en een Denon TU 800 tuner uit hetzelfde jaar. Over die tuner heb ik een vraag aan je. Het apparaat functioneert zeer goed, maar wordt na een paar uur gebruik wel erg warm. Daarnaast maakt de trafo een luid zoemend geluid, ook wanneer het apparaat niet is ingeschakeld. Het vreemde is dat beide versterkers slechts licht opwarmen, zelfs nadat ze een halve dag hebben gespeeld. Mijn vraag, is het normaal dat de tuner zo warm wordt? Of duidt dit op slijtage en is het verstandig om het apparaat te laten reviseren? Ik ben er erg aan gehecht en wil niet het risico lopen dat er onherstelbare schade optreedt. Ik hoop dat je me mijn vraag kunt beantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.