Site update.

Ik ben bezig mijn site te updaten naar een o.a. moderne versie van MSQL  van MarinaDB 5.6 naar 10.  Maar er gaat nog iets fout in de migratie van de database.  Dus af en toe kunnen er foutmeldingen zijn of de site niet bereikbaar.

Update het is inmiddels gelukt. Mocht iemand nog foutjes vinden, dan hoor ik het graag.

Vriendelijke groet,

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.