Voorlopig geen tijd meer voor nieuwe klussen. Update.

Beste mensen,

Zul je net zien deel je mee dat per er min-of-meer mee gaat stoppen, nou dat heb ik geweten! ?    Er is momenteel echt weer vraag naar restauraties van vintage en updates van tuners en huizenversterker, dat ik de komende 2 maanden eerst gebruik om dingen weg te werken.  Daarna ga ik kijken of het haalbaar is om weer 2 of 3 dagen voor mezelf te werken.

Met vriendelijke groet,

Jack

 

Beste mensen,

Mogelijk dat sommige van jullie de berichten in het Blog gedeelte van mijn site hebben gemist.  Maar ik heb het te druk met een nieuwe baan, waardoor voorlopig nog maar heel weinig tijd overblijft om te sleutelen aan vintage audio.

Wat er nu nog staat, wil ik eerst fatsoenlijk kunnen wegwerken.  Zodra er weer ruimte is, of dat de situatie veranderd, dan zal ik dat hier melden. Het heeft in de tussentijd geen zin om mij te mailen met allerlei verzoeken voor een prijsopgave of vragen over vintage en bijvoorbeeld antennes etc.  Het meeste is ook te vinden met de zoek functie in de rechter kolom.

Met vriendelijke groet,

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.