Doorlooptijden.

Beste mensen,

Luxe problemen ­čÖé

Vóór mijn nieuwe baan, heb ik zoveel mogelijk zaken die beloofd waren weggewerkt.  Dat is aardig gelukt. Van een aantal mensen had ik door ziektes, afwezigheid etc. al een tijd niets meer gehoord.

Ze komen nu, als nog.  Hartstikke fijn natuurlijk, maar mijn tijd is nu helaas zeer beperkt. Zo beperkt, dat ik vanwege te grote doorlooptijden geen nieuw revisie werk meer aanneem.

Kleine dingetjes zoals afregelen van tuners, buizen versterkers etc die om de een of andere reden niemand anders kan, kunnen natuurlijk meestal wel.

Met vriendelijke groet,

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

E├ęn gedachte over “Doorlooptijden.”

  1. Hallo Jack,

    Wat een leuke site met veel informatie heb je hier zeg! Je geeft aan dat een tunertje afregelen nog geen probleem is om tussendoor even te doen.­čĄö Ik heb een Sony ST-S590ES die kuren vertoont. Zou je die kunnen afregelen? En zo ja, hoe lang ben ik hem dan kwijt, en wat kost het? Blijf een Hollander natuurlijk.­čĄú Alvast bedankt!

    Groeten, Tjeerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.