60 en een nieuwe baan, vervolg.

Beste mensen,

13 augustus 2018   schreef dat ik nieuwe baan had.  Helaas was dat van korte duur.  Ik heb het niet bij laten zitten met als eindresultaat dat ik  per 1 maart technisch medewerker  bij het Zaanse Schans Museum wordt.

Een hele gevarieerde baan, waar je een heel brede kennis voor nodig hebt en waarbij ik verwacht veel  te kunnen toepassen van wat ik de afgelopen 60 jaar gedaan en geleerd heb.

Natuurlijk laat ik jullie – muziek liefhebbers- niet in de steek.  Daarom heb ik besloten om naast deze baan van 32 uur, minimaal 1 dag per week te blijven sleutelen aan vintage en buizen versterkers. Er verandert, dus niet zoveel.

Mocht  je vragen hebben, dan kun je gewoon mailen.

Met vriendelijke groet,

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.