60 en een nieuwe baan, het kan….

Nieuwe baan.

Wat ik verdien met Tubejack valt onder de categorie “hobby.” Het is leuk, maar gewoon te weinig om van te leven.  Mijn eigen schuld, want ik ben niet commercieel en streef naar perfectie. Gewoon omdat ik het een uitdaging vind, dat zo’n apparaat weer speelt. Liefst mooier dan nieuw. Dat kost tijd en die uren wil en kan ik niet altijd doorrekenen.

Ik was dus al een tijd opzoek naar een andere baan. Iets wat is met dezelfde passie kan doen als Tubejack. Gek genoeg, zijn het anderen mensen die wijzen op jouw kwaliteiten. XS4ALL is mijn favoriete internet provider. Helemaal in lijn met mijn ideeën over vrij en veilig internet. Ik ga van de week beginnen als technisch medewerker op de helpdesk.

Toeval, geloof ik niet in. Ik hou van mensen en techniek, vind het heerlijk om te helpen. Dat doe ik al jaren en dat zal zo blijven ook.  Met de inkomsten van XS4ALL heb ik een stabiele basis, om 2 dagen per week te blijven sleutelen aan vintage audio.

Maar de aantallen apparaten die ik hierdoor kan restaureren neemt af.  Voorlopig staat hier nog genoeg vintage, dat aandacht nodig heeft.

60 en een nieuwe baan, het kan!. :-)

Met vriendelijke groet,

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

3 gedachten over “60 en een nieuwe baan, het kan….”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.