Privacy

Beste mensen,

Fijn dat er zoveel mensen zijn die  het leuk of interessant vinden stukjes te lezen op mijn site.  Maar vind je het erg, dat ik ook eens iets kwijt moet, wat me echt aan het hart gaat.

Privacy.

Nu zul je waarschijnlijk zeggen : “ik heb niets te verbergen”

“Je hebt toch ook gordijnen thuis?”
“Mag ik dan naaktfoto’s van je nemen en deze verspreiden?”
“Je zou vast niet graag willen dat men gegevens over je sexleven verzamelt!”
“Zou je het accepteren dat een GPS tracker alles volgt wat je doet?”

@Bron https://www.dp-institute.eu/nl/waarom-is-privacy-belangrijk/

Zelf.

Verwacht  ik, dat privacy iets is, waar de komende jaren steeds meer mensen het belang in van zien.  Het is dan fijn om een internetprovider te kunnen kiezen die al jarenlang de privacy van zijn klanten zo goed mogelijk beschermd.

XS4ALL.

Ik neem aan, dat iedereen in Nederland heeft gehoord dat XS4ALL gaat verdwijnen en opgaat in het KPN merk. Naast Pioneers van het WWW, is dit een internetprovider die privacy hoog in het vaandel heeft; Steeds nieuwe en betere oplossingen verzint, om het internet zo veilig mogelijk te maken.

KPN= niet hetzelfde als XS4ALL.

XS4ALL heeft eigen netwerk, eigen servers , eigen routers.  Ook de klanten mogen hun eigen router kiezen of krijgen een geavanceerd exemplaar van XS4ALL.  Het enige dat XS4ALL deel met KPN zijn de koperdraadjes of glasvezels. Meer niet.

Op dit moment valt voor privacy te kiezen.

Straks niet meer.  Wil je daarom beste lezer van mijn site, mij een plezier doen? en de petitie tekenen van XS4ALL https://xs4allmoetblijven.nl

Ook al zit je nu bij een andere provider, dat maakt voor het tekenen niets uit.  Misschien dat je nu het nut er nog niet van in ziet. Doe het dan, omdat er straks nog wat te kiezen valt.

Mocht je vragen hebben over dit, of over audio kun je me altijd mailen. Zie de rechter kolom.

Bedankt voor je aandacht.

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.