Waar ben ik mee bezig November update

Hardlopen.

18 novenber j.l. was de Zevenheuvelenloop. Een mooie zonnige dag in Nijmegen.

Gezellig met de bus.
Gezellig met de bus.

Jammer was de koude oosten wind.  Waardoor het moeilijk was te bepalen wat je voor hardloop kleren je moest aantrekken. Een jasje met thermoshirt was soms te warm, soms precies goed.

Miranda.
Miranda.
Paul.
Paul.

Ook dit Jaar was de bus weer uitstekend verzorgd door Miranda.  Altijd heel gezellig met zo’ n  groep.  Ook de catering was perfect geregeld.

 

Dit jaar had de organisatie van de Zevenheuvelenloop voor iedereen een “persoonlijk” filmpje gemaakt erg leuk.  Met mijn eindtijd van 1:32 ben ik dik tevreden.

Akai AT-2400.

Druk op de foto voor vergroting.
Druk op de foto voor vergroting.

In vergulde voetjes heb ik  3 nieuwe MuRata 230Khz filters geplaatst. Zoals verwacht is de FM ontvangst  van de AT-2400 enorm verbetert.  En niet alleen de ontvangst, maar ook het geluid.  ?

Audio Technica AT-95E

Audio Technica AT-95E
Audio Technica AT-95E

Dit is met prijs van  +/- €45 een van de goedkoopste  MD pick-up elementen. Voor het geld een heel leuk element.  Binnenkort meer.

Netflix tip.

The Bodyguard.  Echt een aanrader.  Je wilt maar één ding …… de volgende aflevering zien!

Vermogen.

Pioneer SX-450.
Pioneer SX-450.

Hoeveel vermogen heb je eigenlijk in je nodig?  Deze Pioneer is met 2x 15watt een van de kleinste Pioneer receivers ooit gemaakt.  Maar weet toch onze woonkamer te vullen met veel, maar vooral een prachtig geluid. Een minpuntje is, dat de revisie van deze SX-450 bijna niet te doen is….

Er komen nog veel meer leuke of bijzondere projecten, hou dit blog in de gaten!

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.