Optimalisatie

Nieuwe vormgeving.

Steeds meer mensen bekijken het internet met hun telefoon of tablet. De komende weken en misschien wel maanden ga ik experimenteren met andere WordPress thema’s. Waardoor mijn site ook goed te bekijken is met deze mobiele apparaten. Hoewel ik eerst het een en ander in mijn testomgeving ga proberen kan het gebeuren dat de pagina’s er ineens vreemd uitzien. Kwestie van zelf de cache op uw internet browser verversen.

Pagina’s.

Het zal menigeen opgevallen zijn dat ik dyslectisch ben. Dat heeft me nooit weerhouden om informatie te delen via het web. Het schrijven van één enkele pagina kost veel moeite, een dag werk is niets. Toch wil ik groot aantal pagina’s gaan herschrijven met zo min mogelijk fouten, deels ook om de techniek de afgelopen 4 jaar niet stil gestaan heeft.

Lekker wat te doen dus naast het solderen ?

Vriendelijke groet,

Jack

 

 

 

 

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.