Vooral “doorgaan”

Kort en hevig.

Helaas mijn carrière bij XS4ALL was kort en hevig. Na 2 weken theorie en een week, klanten te woord te staan. Kreeg ik te horen dat mijn gesprekken niet goed genoeg waren.  Dat kan natuurlijk, zeker in het begin maak je fouten. Bovendien niet elk gesprek op zo’ n helpdesk is altijd leuk. Maar ik begon er plezier in te krijgen en had het idee dat ik élke dag beter mijn klanten kon helpen.

Zo gaat dat soms.  Ik heb rustig  mijn pc afgesloten en de aanwezige medecursisten een hand gegeven.  Wat ik vooral zal missen -naast sommige collega’s- was de luxe om met je fiets naar je werk te kunnen.  Heerlijk 3 kwartier heen en weer en lekker uitwaaien op de Hempont.  Jammer het was een ideale part-time baan en bijna net zo leuk als sleutelen aan vintage audio.

Vooral doorgaan.

Zoals het er nu uitziet, ga ik per 1 oktober a.s. 3 maanden aan de slag bij Werkom  in Purmerend op de technische afdeling.  Ik heb een rondleiding en een gesprek gehad en het ziet er professioneel uit.  Werkom heeft: mensen, een netwerk en de ervaring om ook voor oudere mensen zoals ik  banen te vinden.  Enige min puntje dat het werk 36 uur per week is. Terwijl ik liever een part-time baan heb van 20 uur, zodat er nog tijd overblijft om aan audio te sleutelen.

Dam tot Dam.

Afgelopen weken een flink aan tal kilometers hardgelopen en genordic walked, dit allemaal ter voorbereiding van de Dam tot dam loop wandelen zaterdag 22 september en de Dam to Dam hardlopen op zondag 23 september j.l.  Beide zijn uitstekend gegaan. Je loopt in zo’ n weekeind al gauw meer als een hele marathon qua kilometers (42), dus ik heb bewust niet te gek gegaan.

Zaterdag was het lekker wandel weer, zondag alleen maar: regen, regen en nog eens regen.  Gek genoeg heb je daar tijdens het hardlopen niet zo’ n last van. Het moeilijkste vond ik van de finish naar huis te lopen, door de regen. Ondanks een extra droog shirt had ik het ijskoud.  Onderkoeling ligt dan op de loer.  Een hete douche deed wonderen :-)

Probleemloos in 1:41 over de finish.
Probleemloos in 1:41 over de finish.

Hoe nu verder?

De komende 3 maanden liggen mijn activiteiten wat Tubejack betreft op een laag pitje. Ik heb er simpelweg de tijd niet voor.  Maar dat ik doorga, is wat mij betreft zeker.

Vriendelijke groet,

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.