QUEEN – A Night at the Theatre

Leuke avond.

We waren afgelopen woensdag avond in de Schouwburg Het Park in Hoorn. Mooi theater, lekkere stoelen, prima akoestiek. QUEEN – A Night at the Theatre met Roel van Velzen & Leo Blokhuis. De zaal was uitverkocht. Roel van Velzen mag dan een klein zijn, maar hij staat wel zijn “mannetje”. Ongelofelijk hoe die kan spelen en zingen. De rest van de band vonden we echt top. Stuk voor stuk ras artiesten. Leo Blokhuis praatte samen met Roel het programma aan elkaar en vertelde wat ze als puber met Queen hadden. Beide vanuit een heel ander perspectief.

Er werd ook e.e.a. verteld over opnames, hoe b.v. de Bohemian Rhapsody tot stand is gekomen uit het geniale hoofd van Freddie Mercury. Soms werden en 15 of meer tracks bovenop elkaar gestapeld.

Een meesterwerk  met 24 sporen (met dank aan Bill voor de foto)

Een meesterwerk met 24 sporen (met dank aan Bill voor de foto)

Als je een leuke avond wil, is het een aanrader. Met een heldere boodschap, wees gewoon jezelf en doe waar je goed in bent, in de geest van Freddie Mercury.  Tot september te zien in diverse theaters.  http://www.vanvelzenmusic.com/

Jack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.