Waar ik mee bezig ben

Website.

Ik verwacht dat de meeste problemen nu wel opgelost zijn.  Ik moet alleen, alle +/- 200 pagina’s nalopen, want bij de meeste pagina’s laden de plaatjes niet, of er is helemaal niets te zien. Dat is veel werk want sommige pagina’s hebben veel foto’s.

Review.

Luxman T-4

Er komt een  review van een Luxman T-4 en een Quad 66 MKII tuner. Verder krijgt ingeruilde Akai AT-2600 een remake en heb ik een bijzonder exemplaar met 4! buizen.

Akai AT-2600 met 4 buizen

Verder.

Heb ik veel opgeruimd (kon toch niets doen aan deze site) en bijvoorbeeld alle kabels achter mijn installatie zo netjes mogelijk aangesloten.Veel netter dan nu wordt het niet. Gewoon omdat er regelmatig andere apparatuur staat. Ik heb wel het idee, dat een fatsoenlijk aangesloten installatie beter klinkt.

Mocht je vrouw of man klagen over een kabeltje, laat dan deze foto’s zien. ;-)

Beter wordt het niet .

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

2 gedachten over “Waar ik mee bezig ben”

  1. Hallo Marcel,

    Die komt hoor, maar ik ben de afgelopen dagen bezig geweest met +/- pagina’s na te lopen vanwege een nieuwe webserver.
    Dat was erg veel werk, ik heb er bijna RSI van dat geklik met de muis in mijn pols opgelopen …. pfff …. hahahah :-)

    Maar eerst een review van een Luxman T-4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.