Geduld is een wachtwoord

Briljante tekst!

Geduld.

Geduld is een wachtwoord, stond er van de week op de voorpagina van mijn krant.  Een briljante en rake tekst, want soms wordt je geduld flink op de proef gesteld. Zo kon ik wekenlang mijn web site niet meer bijwerken.

Update 22 februari.

Datalijn.

Er zijn problemen met de datalijnen.  Die zijn er misschien nog steeds. Maar ik heb wel het idee dat het langzaam beter wordt. KPN is een duur meting aan het doen.  Het is al 2 dagen stabiel.

Website.

Na een paar mailtjes naar de support afdeling van Synology  in Taiwan (het merk waar mijn webserver op draait) Heb ik er weer alle vertrouwen in.  Mijn site is inmiddels geüpgraded naar de nieuwste software versies.

Modem.

Van mijn internet provider XS4ALL  kreeg ik een nieuw modem. Want volgens  KPN was dat mogelijk het probleem.  In no-time had ik een prachtige Fritz! Box in huis. Helaas zaten er in het nieuwe modem zoveel bugs dat ik het 1e exemplaar al na een paar dagen terug gestuurd had. Typisch een geval van hardware te snel in de markt zetten.? Het positieve was wel dat ik een instelling zag in de datalijn die wel heel gunstig was.

Wij wonen relatief ver van de telefoon centrale en er zit ruim 2 kilometer koperdraad tussen onze woning en de centrale. In overleg met XSALL toch weer een andere Fritz! 7581 neergezet en nu na de nodige hoofdpijn en 2 software versies verder, lijken de grootste problemen opgelost en is zelfs de datalijn wat sneller geworden. Waarschijnlijk zal de site af toe uit de lucht zijn voor de laatste updates.  Komt allemaal wel weer goed. :-)

Dankzij deze advertentie op de voorpagina van de krant, werd ik met een glimlach weer even gerest. Dank je wel firma Klaver!  (ze zijn daar vast, ervaringsdeskundige)  hahaha :-)

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.