Site af en toe uit de lucht

Over naar nieuwe standaarden.

Mijn website draait nu 3 jaar.  Dagelijks worden bestanden, programma’s etc bijgewerkt.  Helaas blijkt dat niet genoeg en moet je op een gegeven ogenblik naar  een nieuw platform zetten. Daarom kan het gebeuren dat deze site gedurende meerdere uren onbereikbaar.  Daar komt nog bij dat ik bezig ben de hardware compleet anders  in te richten.  Het een, kan helaas niet zonder het ander.

 

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.