Een succesvol nieuwjaar gewenst!

2017.

Ik wil hierbij iedereen een succesvol 2017 toewensen.

Voornemens:

Het mooie van goede voornemens is:  “dat je ze elke dag kunt hebben”.  Ik beperk me niet tot het begin van het nieuwe jaar ;-) Voordeel is, als het een dag niet lukt, je de dag erop weer opnieuw kunt beginnen…..

Ik ben afgelopen week met familie een week op Texel geweest.  Een mooi eiland waar ik zo’ n 40 jaar terug voor het laatst geweest ben. We hadden het geluk dat het weer meewerkte. Half Nederland zat in de mist, op Texel nauwelijks last.  Samen met Sander (een van mijn schoonzoons) heb ik 2x op het strand hardgelopen.  Heerlijk met je kop in de wind kun je rustig nadenken.  (foto’s volgen)

In 2017 wil ik me gaan focussen op:

  • Analoog
  • Ruimte
  • Vintage
  • Buizen
  • Tuners

Door de digitale projecten, die ik het afgelopen jaar heb gedaan, weet ik dat dat daar een zeer goed geluid uit kan komen.  Echter ons gehoor is analoog. Eigenlijk heb ik de analoge geluidsdragers in 2016 een klein beetje verwaarloos.  Daar wil ik in 2017 meer aandacht aan besteden.

Daarnaast heb ik een heel rek vol defecte vintage apparatuur. De verzameling is dermate gegroeid, dat het inmiddels voor het rek op de grond staat en ik nog maar heel weinig bewegingsruimte in mijn werkplaatsje heb. Dat wil ik in 2017 wegwerken.

Bij reparaties/revisies voor anderen, ga ik me dit jaar vooral richten op: tuners en buizen versterkers.  Wil je iets anders laten repareren dan kan  ik je eventueel verwijzen naar een van mijn collega’s.

Vriendelijke groet,

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.