Nieuwe pagina

Kabel.

Mijn Ziggo kabel aansluiting in de meterkast.

In het menu onder het kopje Antennes heb ik een nieuwe pagina gemaakt over het aansluiten van apparatuur op de (in mijn geval Ziggo) kabel.  Soms kun je een kleine brom krijgen als je dat doet. Hoe dat komt heb ik geprobeerd uit te leggen, inclusief mogelijke oplossingen.

Testen.

Ik ben volop aan het testen en genieten zoals mijn van der Veen versterker nu is.  Dus met Sovtek buizen en Jensen koperfolie in olie condensatoren.  Het is denk ik op het randje wat mogelijk is met deze UL-40S2 versterker.  Hoe duurzaam het een en ander is, is afwachten. Ik heb bijvoorbeeld geen idee of en wanneer de Jensen condensatoren gaan lekken.  Er zijn momenteel 4 versterkers in Nederland met een aantal modificaties van mijn hand.  Wat nu speelt is ongeveer zowel meettechnisch als gehoormatig het beste dat ik ooit uit deze versterker heb gekregen.

Klussen.

Sleutelen aan audio staat deze maand op een heel laag pitje. Ik ben druk aan het klussen.  Maar voor muziek, maak ik natuurlijk altijd tijd. 😉

Vriendelijke groet,

Jack

 

 

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.