IPV6 en HTTPS

Wat problemen.

Een tijdje terug heb ik mijn website veranderd zodat je net als veel andere sites geen www meer in hoeft te typen. Maar dat tubjack.nl al voldoende was.  Helaas ging dat niet altijd goed door oude verwijzingen in de database.  En werd er bij het oproepen van een pagina naar www.tubejack.nl/pagina of www.tubejack.nl/foto verwezen.

Het 2e wat niet helemaal lekker werkte was het https certificaat waardoor het groene slotje links boven de pagina er niet meer was en het oproepen van pagina’s fouten gaf.

Mocht je daar nog steeds problemen mee hebben, delete dat de cache van je browser door even de pagina opnieuw te laden. De meeste web brouwers hebben daar links bovenaan een knop (cirkel met pijltje) voor dat vlak naast het slotje zit.  Duidelijk?  Zo niet komt het met een paar dagen vanzelf wel goed als je weer eens op mijn site kijkt.

Nieuw is dat deze site nu ook via IPV6  te bekijken is.

Vriendelijke groet,

Jack

P.s.  er staan genoeg nieuwe projecten op stapel met een paar weken heb ik daar weer tijd voor.

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.