Waar ik mee bezig ben.

Opa.

Ons 1e kleinkind wordt half februari verwacht. Het is een meisje.  Omdat ze af en toe hier blijft logeren gaan we ook hier een leuk baby kamertje maken.  Ik zou vorige week al beginnen met schilderen.  Het liep anders, met familie, kennissen en techneuten die aandacht nodig hadden.  Ik hoop deze week te kunnen starten.

van der Veen.

Mijn van der Veen buizen versterker uit deel 6 staat te spelen bij de jongste.  Ik heb 2  Hepta GEM MKII boxen en een Logitech  Duet streamer aangesloten.  Het klinkt prachtig.  Hier bij mij thuis was het wel “afzien” zonder buizen :-(  Gelukkig heb ik alweer een andere UL-40S2 2e hands kunnen kopen.  Die is deels door Menno van der Veen zelf gebouwd :-)

Spotify, Qobuz etc.

Via mijn oude Logitech Duet werk streaming heel leuk.  Met de juiste plugins en wat geduld kun je daar goede resultaten mee halen.  Niet zo goed als een Mac mini en een losse professionele da-converter, maar daar is ook de prijs naar.  Zo’ n Logitech squeezebox koop je nu voor  €100 of minder 2e hands.

Klussen.

Naast schilderen, zijn er nog een paar klusjes van klanten die ik ga afronden. De maand december staat -naast gezelligheid en allerlei sociale activiteiten-  in het teken van vernieuwing en eigen projecten.  Mijn dagen zijn de komende tijd dus : “goed gevuld”.  Begin 2017 hoop ik weer iedereen te kunnen helpen met zijn stereo spullen.  Via mail vragen stellen kan natuurlijk altijd.

Vriendelijke groet,

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.