Meer snelheid

Internet.

Vandaag heeft de KPN een nieuwe mooie stabiele internetlijn met zogenaamde pair bonding aangelegd.  Waardoor hopelijk mijn website iets sneller geworden is.  Ik hoop eind van dit jaar of in ieder geval begin 2017 ook vectoring te krijgen.  Mocht je niet weten wat dat allemaal betekend, dan kun je dit op het Tweakers forum   nalezen.

Hardlopen.

Na maanden lange en langzame duurlopen gedaan te hebben loop ik nu kortere afstanden 12….14 km sneller.   Ook leuk ik heb ontdekt dat voor mij de optimale snelheid rond 10.5km ligt.  Ik heb nu een paar keer 11 en zelfs 12 kilometer per uur gelopen, maar dat gaat me net even te snel.

Projecten.

Ik ben de laatste 2 weken vooral met digitaal en internet bezig geweest. Komende weken ben ik in het klussen in huis, dus de audio hobby ligt even stil.

Vriendelijke groet,

Jack

 

 

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.