Weekje vrij

Zo voorbij.

Ik weet niet wat jullie in je vrije tijd doen?. Dochters, familie en vele andere dingen die aandacht nodig hebben. Ze wonen allemaal niet in de buurt, dus zo’ n week is in no-time goed gevuld en voorbij.

Zo was ik maandag op visite bij mijn schoonzus Ellen en zwager Ton.  Ellen had een paar dagen in het ziekenhuis had gelegen, maar was alweer op de been nog voordat we haar konden bezoeken.

ellen1
Ellen op de voorgrond
ellen2
Natuurlijk was Tineke ook mee…..

Zo konden we heerlijk een stuk door het bos en heide rond Gortel lopen.  ‘s Avonds heerlijk chinees gegeten :-)

bw302
Werken prima, alleen nog een beetje stoffig.

Dinsdag was een “opruimdag”. Ik bracht onze oude laserprinter naar de milieustraat en in de container waar ik hem in moest zetten stonden 2 leuke B&W DM302 boxjes compleet met mooi OFC luidspreker snoer.  Het was zorgvuldig neergezet, alsof de vorige eigenaar wilde dat iemand ze meenam. Dat heb ik stiekem gedaan, want dat mag eigenlijk niet. Thuis aangesloten deden ze het perfect,  ietsje helder maar toch een behoorlijk volwassen geluid.

nadine
Mijn oudste dochter Nadine

Woensdag het plafond van de nieuwe baby slaapkamer gewit. Vrijdag een 2e keer.

schilderen2

En dat is nog maar een notendop. Er is altijd wat te doen. Zo niet ( iets dat zelfden of nooit voorkomt) Houden de vrouwen in mijn leven me wel bezig.

mariska
Mijn dochter Mariska

Zo heeft de jongste momenteel serieuze problemen met nieuwe computer apparatuur . Komt wel weer goed.

Donderdag heb ik “geprutst:  aan een oude Logitech Duet (squeeze box) en hem een tweede leven gegeven.  Ik daar kan ik nu ook Spotify en Qobuz  mee afspelen. Dat werkt heel aardig. Je hebt wel een Synology Nas nodig voor de plug-ins  ( Intel of ARM processor ) En een goed en sterk WiFi signaal.

logitechmediaserver

Zaterdag 12km hard gelopen met een snellere groep.  Ging prima. Na 6km liepen we boven de 10km/per uur daarna steeds wat sneller. De laatste 2km zaten we op 11….11,5km per uur.

hardlopenzunderdorp

jagersplas1

Zondags lopen we altijd een rondje Jagersplas  (Voor Tini, vriendin van Tineke)

jagersplas2
Een schitterend gebied hier vlakbij.

jagersplas3

Het was een week zoals bijna elke week,  met een hoop gezelligheid…  :-)

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.