Marathon van Amsterdam

Proberen.

Na een paar weken: “rustig aan” en vooral veel nordic walken en wandelen. Afgelopen weekeind hardgelopen  in Zaandam, rondje Haaldersbroek van 10km. Zondag zo’ n zelfde afstand genordic walked in het Twiske.  Beide dagen, schitterend mooi weer.  Komend weekend staan 2 langere rustige duurlopen op het programma. Als dat lukt, komt de marathon van Amsterdam in het zicht. Ik ga het gewoon proberen.

Over proberen….  Afgelopen week weer begonnen met werken.  Het voelt fijn, als je beide handen weer kunt gebruiken.  Al gauw doe je, snel  té veel. Sjouwen van zware apparatuur zit er voorlopig niet in.  Ik ga mu wèl eens luisteren naar mijn fysiotherapeut. Volledig herstel, kan een paar maanden duren. Gelukkig is er genoeg “licht spul”  dat opgeknapt moet worden. Daarnaast heeft bewegen een positieve uitwerking op mijn buitenste armspieren die nog flink verrekt zijn.

Pluk de dag,

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.