Alles lukt

Vandaag weer begonnen met werken.  Een heerlijke dag, alles wat ik doe lukt. Een aantal mensen blij gemaakt. Helaas een leuke klus aan een zware receiver moeten doorschuiven naar een collega. Ik kan hem gewoon niet tillen en dat blijft nog wel een paar weken zo.  Ik wil mensen, ook niet te lang laten wachten… Niet te zware dingen tillen tot 5…6 kilo gaat prima, dus ik zit lekker aan een Pioneer TX-8100 van een klant te prutsen.

Stereo-decoder

De stereodecoder was defect.  Gelukkig was het e.e.a. alleen flink verlopen, dus met enig geduld afregelen is de vervorming en kanaalscheiding weer top.  Nu de tuner gerepareerd is, kan de revisie beginnen. Dat is echt nodig, wat deze tuner heeft boven een versterker gestaan die blijkbaar erg warm  werd. Diverse elco’s “hebben hun jas uitgedaan” Het plan is, om hem heel mooi te maken.

Morgen weer verder,

Jack

P.s. er komt een mooie Rotel RT-1025 in de verkoop voor de liefhebber (alleen voor sterke mannen of vrouwen) 

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.