1e 30km en nieuwe projecten

Zaterdag

Ga ik mijn 1e 30km lopen in het Amsterdamse bos.  Ben er eerlijk gezegd wel een beetje huiverig voor na al het gedoe met mijn kuit de afgelopen 14 dagen. Toch heb ik me zo goed mogelijk voorbereid.  Door Herzog compressietubes  aan te laten meten.

compressiekousen

Vanaf volgende week staat 2x per week een intensieve Fysio op het programma. Natuurlijk blijf ik ook lekker lopen en nordic walken en begin de dag het liefst 10 minuutjes op mijn Yoga matje een bak sterke koffie en het Journaal.  Mooier kan je dag toch niet starten?….niet? 🙂

Projecten

Het wordt een leuke tijd de komende weken.  Naast eigen projecten staat de revisie van een zeer zware Rotel RX 1203 op het programma, die ik eerst ga repareren anders heeft revisie geen zin.

RotelRX1203
In plaats van een sportschool. Sjouwen met dergelijke apparatuur…

En nog veel meer.  Voor één van mijn trouwste klanten en liefhebber van vintage hoop ik voor mijn vakantie een verrassing te hebben. Je moet er gewoon een feestje van maken.  Elke dag.  Lukt het een keer niet, dan is er morgen weer een nieuwe dag om het te proberen. Want ook ik, heb wel eens ruzie met mijn vrouw…..Kom op zeg! 😉

Jack

 

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.