Marathon vervolg, Foto’ s kwijt.

Vandaag de 1e behandeling van fysiotherapeut. Met hele kleine naaldjes werd in mijn kuitspieren geprikt om zo de bloedsomloop te stimuleren. Nog nooit meegemaakt, ze noemen het: “dry needling ” Je voelt er nagenoeg niets van, behalve als ze wat “rond harkt” met zo’ n naaldje, dan zeg je even :”k*t”. Verder druk in de weer met vaccinatie, paspoort etc.

Toen ik pasfoto’s ging maken, was een jong stel voor me, met een SD-geheugen kaartje. Daar stond 4 weken vakantie foto’s op. Echter het geheugen kaartje was niet meer te lezen onder Windows. Ook niet bij de foto zaak. Buiten zag ik ze zitten in het zonnetje en heb vroeg of ik mocht proberen die foto’s niet onder Linux ze van dat kaartje te halen. Lang verhaal kort, moeilijk, moeilijk, ze wilden het toch niet. En dat is jammer want zo’ n kaartje staat op “instorten” Je moet daar niet veel mee gaan rommelen anders ben je de data echt kwijt.

Onder linux moet je eerst een back-up maken van het kaartje. Die back-up gegevens proberen te herstellen. Hoe dat moet, staat in de C’T van juni 2016 op pagina 133.

Succes,

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.