Het giet oan

 

Ik heb gisteren de uitslag gekregen van de cardioloog. Geen kalkafzetting in de aders en geen enkele vernauwing. :-) Ik ben dus druk bezig met voorbereiden op de marathon van Bangkok. Er moet veel geregeld worden. Gelukkig is er De website tipsthailand

meinardi

Ik heb alleen nog last van mijn linker kuit. Maar met nog bijna 3 maanden te gaan. compressie sokken en fysiotherapie moet dat lukken. De marathon van Amsterdam wil ik gebruiken als een van de trainingslopen. Waarschijnlijk loop ik hem niet helemaal uit, of heel rustig.

Wordt vervolgd,

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Eén gedachte over “Het giet oan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.