Afscheid van Klaas Feenstra


Afgelopen week, afscheid genomen van Klaas Feenstra. Het was de mooiste uitvaart, die ik tot nu toe, heb meegemaakt. Helemaal verzorgd door zijn kinderen. Met prachtige muziek, waar de jongste dochter telkens wat over vertelde. Ze kon perfect haar vader nadoen. Die de stemmen in het nieuws van de BBC als een van zijn referenties had voor het bouwen van luidsprekers. Er waren veel speeches en een groot scherm met foto’s vanaf het begin van de relatie van Klaas met zijn vrouw, tot zijn laatste verjaardag. Klaas was een bijzonder mens, met kinderen en een vrouw die ontzettend veel van hem hielden.

afscheidklaas4

 

Jack

P.s. dit bericht wordt binnenkort nog iets uitgebreid met anekdotes ter nagedachtenis van hem.

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.