Laatste dag van de vakantie

Terwijl ik dit schrijf, is het alweer de laatste dag van onze “vakantie”.  Het is vies grauw weer buiten, de regen komt met bakken naar beneden.  Wat een tegenstelling met gisteren toen het hier veelal zonnig was, terwijl de voorspellingen niet best waren.  Zo zie je maar, dat de “weer mannen én vrouwen” er ook wel eens naast zitten.

Hardlopen

Zoals je misschien weet, heb ik vorige week donderdag een behoorlijke kuit blessure opgelopen. Deels door eigen overmoed  dommigheid en een beetje pech.  Vrijdag liep ik als een oude man door het huis te strompelen.  Na 2 dagen “verplichte rust” ben ik vanaf maandag elke dag weer gaan nordic walken.  Elke keer een paar kilometer verder en telkens ietsje sneller.  Dat heeft wonderlijk goed geholpen.  Normaal staat er 2 a 3 weken rust voor een dergelijke blessure.

“Stil zitten”  is ook niet mijn ding.  Dinsdagavond heb ik weer heel voorzichtig getraind met de groep 1B waar ik normaal bij hardloop. Nou dat ging voor geen “meter”  Ik loop normaal ergens voorop, maar was nu de laatste. Afgelopen donderdag een rustig duurloopje van 7km dat ging goed.  En gisteren  in de duinen rondom het plaatsje Bakkum heerlijk 14 km hardgelopen. Langzaam komt het vertrouwen dat ik weer kan hardlopen terug.  Als alles goed blijft gaan wil ik a.s. zaterdag weer een rustige halve marathon lopen in het Amsterdamse bos.  Qua belasting is dat bijna net zo zwaar als 14km door de duinen lopen….  ;-)

Verkoop

Mijn werkplaatsje staat vol met spullen die nog gerepareerd moeten worden.  Op andere plekken staan spullen die gerepareerd zijn en goed werken.  Het wordt een beetje te vol in huis en ik kan toch niet overal zelf naar luisteren.  Vanaf volgende week komt een Kenwood KT-917 in de verkoop.  Die is opnieuw afgeregeld en in heel mooie staat. ik wil er €650 voor hebben. Nog een heel bedrag, maar een koopje vergeleken met de prijzen die op het internet staan.  Uiteraard krijg je een jaar garantie op het apparaat want ik heb een hekel aan rommel.  Het liefst heb ik dat het naar een liefhebber gaat.  In de weken daarop komt mijn Yamaha CT-7000 voor €1000 in de verkoop. Die is helemaal gerestaureerd en heeft vele weken in de kamer staan spelen.  Beide zijn vintage tuners die tot het beste horen wat je voor geld kunt kopen.

Mocht je wat minder willen besteden en een leuke tuner zoeken, stuur een mailtje. Ik heb vast nog wel iets bijzonders staan of kan iets moois maken binnen zeg 2 a 3weken.

Vriendelijke groet,

Jack

 

 

 

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.