Werkzaamheden Ziggo en mijn Webserver

Werkzaamheden

Vandaag waren er werkzaamheden in het Ziggo netwerk waardoor deze site niet of slecht bereikbaar was. Van deze gelegenheid gebruik gemaakt door mijn webserver verder te optimaliseren en CloudFlare te installeren.  Als het goed is, is nu mijn website iets sneller geworden. En weer veiliger zodat ik ook de firewalls wat ruimer kan openzetten. Zodat nu ook deze website wereldwijd te zien is via het CDN netwerk van CloudFlare.

Stenen en zand

Daarnaast ook flink wat fysiek werk gedaan de straat achter is weer dicht pffffff  loodzwaar zijn die dikke 60×40 tegels… Dan merk je ineens dat je ook geen 18 meer bent.

Kilometers

Dit weekeinde staan er 30…35 kilometer hardlopen op het programma.  Zaterdag +/- 10… met Bob die even terug is uit Spanje en Ben :-)
Zondag een testloop van 20km. zie http://www.trainingslopen.info/ 

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.