Halverwege de Marathon en vakantie

Amsterdamse bos

amsterdamsebos21km

Afgelopen zaterdag  heb ik samen met Ben mijn hardloop maat een halve marathon hard gelopen. Die afstand lopen gaat me steeds beter af.  Als je om 9:00 in het Amsterdamse bos bent is het meestal rustig. Terwijl er toch iets van 800.000 mensen in deze stad wonen.

Waarschijnlijk  draaien  al die hardwerkende mensen zich nog eens lekker om. Gelijk hebben ze. Of zou het de vakantie tijd zijn? Nu was het zo rustig, dat je een kilometer lang nauwelijks iemand tegen kwam. Een paar wandelaars, wat ruiters op een paard en dat was het wel.

Even voor 11:30 zitten wij lekker uit te puffen op een bankje bij de ingang van de Bosbaan  en nog steeds weinig mensen de 1e hardlopers en een grote groep kinderen die met een helmpje op gaan klimmen bij “Fun Forest”   De pakeer plaats bij de ingang van de Bosbaan is redelijk vol er staat zelfs een verkeer regelaar.  Waar zijn al die mensen?  Er zijn ook geen roeiwedstrijden of zo. Wat een heerlijk bos, het is net alsof je de natuur af en toe voor je eigen alleen hebt.  Volgende week, gaan we weer deze 21 kilometer lopen als voorbereiding op de marathon. De week erop 24 juli lopen we 20 Km vanaf het Olympisch station :-)

Vakantie

banjer
Mijn kat Banjer. Een pracht beest.

Over vakantie:  Van 1 t/m 22 augustus  heb ik een “doe vakantie”.  Dan  staan de audio projecten op een laag pitje en ga iets doen in of om het huis. Er is altijd wel wat te doen. Van weken zon en niets doen (hoe fijn en mooi ook) word ik niet gelukkig. Ik heb het jaren gedaan voor mijn kinderen. Maar meestal begint het al met een dag of 3 te kriebelen. Mis ik wat om handen. mijn kat en stereo installatie.  Af en toe een dag weg of een keer relaxed naar de sauna vind ik heerlijk, maar  het liefst slaap ik in eigen bed.

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.