Niet meer aan werken

Praten, werken en hardlopen.

Het nadeel van een blog is, dat op het moment je veel te vertellen hebt, je niet meer aan werken toe komt. Dat vind ik lastig, want er valt altijd wel wat te vertellen. Onderwerpen genoeg.  Bij duurlopen is dat juist weer een voordeel want ik loop niet zo hard +/- 10Km per uur  en bij die snelheid kan ik rustig 20km praten. Een ander voordeel is: als je praat je automatisch op je buik gaat ademenen.

De afgelopen jaren heb ik heel wat kilometers in een groepje gelopen, niet iedereen kan mijn geoh waarderen.  Ik moet nu nog regelmatig horen: “Jack bij 30km kregen we je stil” Of “de energie die je met dat geklets verbruikt stopt kun je beter in het hardlopen stoppen”  Saaie Pieten…  Ik loop voor de gezelligheid en conditie.  A.s. zaterdag ga ik een halve marathon lopen in het schitterende  Amsterdamse bos :-)

Philips 22ah673

Met de Phililps 673 ben ik ongeveer op een derde van de revisie.

673nieuwevoeding
High-end voeding

In de voeding nu voornamelijk nieuwe Vishay 136 elco’s.   Dat was wel nodig want een aantal oude condensatoren stond bol en waren  aan vervanging toe.  Het loshalen van die oude condensatoren is vrij moeilijk want ze zitten heel erg vastgelijmd.  Daarnaast is de print ook niet al te sterk, dus die breekt zo.  Zo zijn er wel meer “uitdagingen” bij de revisie van zo’ n Philips tuner zoals het loshalen en opnieuw installeren van de afstemcondensator Daar moest de “trukendoos” echt voor open. Ik zal binnenkort toelichten, hoe je zelf het een en ander kunt doen, zodra ik klaar ben met dit apparaat.

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.