Weer een stukje overzichterlijker

Een paar uur bezig geweest dit blog veranderen zodat het mogelijk is commentaar, ideeën of opmerkingen te geven op dingen die soms niets met audio of techniek te maken te hebben. Dat mag ook anoniem. Verder heb ik ideeën om de menubalk meer te gaan gebruiken zodat je makkelijk dingen op merk kunt vinden. B.v. Akai, Sansui, Pioneer etc….  zijn nog plannen ;-)

Philips  22AH673

Vandaag de afstemcondensator schoongemaakt dat is een heel precies werkje.  Ik wil een update maken op de 673   pagina van 2 jaar terug zodat je meer een idee heb hoe je eventueel het een en ander zelf kunt doen.  Ook laat ik wat truc’s zien.

schoonmakenafstem673

Wat heb je nodig: de bekende tandartshaak, IPA, Tuner 600, de enig echte vaseline en veel geduld.  En frisse lucht, die dampen vind ik niet fijn.

673antenneaansluiting

Nieuwe antenne aansluiting.

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.