Dit blog

Ik ben bezig om te proberen dit blog te stroomlijnen. Zodat je onder het menu Blog 2016 dezelfde structuur krijgt eenzelfde als de normale berichten op deze site  dus b.v. zoals deze  met dat mooie zwarte “balletje met de datum” en dan TAGs waarop je kunt selecteren.  Maar dan over de dingen die soms niets met audio te maken hebben. Het voordeel is dat je dan ook eventueel makkelijk reacties kunt plaatsen.  Ik heb al ongeveer uitgevist hoe. Verder staan een audiobezoek bij een goede kennis en het testen van een betaalbare Dac met MQA op het programma.  En eigenlijk moet ik nog iets over Thorens schrijven en ook nog iets over de revisie waar ik nu mee bezig ben, En ik weet nog wel 10 leuke onderwerpen. Er is genoeg te doen en te vertellen.

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.