TED

Waarschijnlijk een van de beste tips die ik je kan geven is installeer een  TED  app op je iPad of Android tablet of telefoon. Gewoon gratis te downloaden in de Google play store of  App store van Apple. TED is een verzameling van korte filmpjes met vele inspirerende sprekers over tal van onderwerpen. Het is helemaal gratis.  En nu is er ook een verwijzing in het menu naar Nederlands ondertitelde talks.   Uiteraard ook gewoon via je pc te bekijken 

Een van de meest ontroerende toespraken die ik deze week heb gezien vind ik deze van Lidia Yuknavitch  “het mooie van zonderling zijn”  Zo herkenbaar, wees gewoon jezelf :-)

 Dac

Omdat een aansluiting van mijn Black Lion dac  defect is (niet erg)  heb ik hem eens helemaal uit elkaar gehaald om nu eens te kijken wat er precies inzit.  En ik heb ontdekt waarom hij zo goed klinkt.  Ik wil hem gaan vergelijken met een Mytek Brooklyn. Beide zijn met $2000,- even duur. Ik kan nu al een tipje van de sluier oplichten. De Mytek is een praktisch, mooi veelzijdig apparaat. De Black Lion is een no-nonsens apparaat en richt zich voornamelijk op geluid.

Revisie

Ik ben met een aantal tuners bezig en heb besloten dat de mooiste een Yamaha CT-7000 weer naar een liefhebber kan.  Technisch is de tuner klaar, het is nog even wachten op de houten kast die opgeknapt wordt. Prijs indicatie +/- € 1050. Daarvoor krijg je de beste vintage tuner die ooit gemaakt is door Yamaha. Uiteraard met 1 jaar garantie, marge factuur etc . Om een idee te krijgen zie deze link 

leestip met dank aan mijn trainer Cor.

GiuliaEnders

De mooie voedselmachine van Giulia Enders .  Een bijzonder en vrolijk boek over de spijsvertering. Met leuke tekeningen van haar zus Jill. Leest erg makkelijk weg. Echt een aanrader.  Zo weet ik nu b.v. waar mijn maag zit.  En dat je darmen fascinerende en vooral schone organen zijn.  Behalve dat laatste stukje misschien :-)  Gekocht bij Bruna voor maar €10

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.