Windows 10

Windows 10 draait inmiddels en het ziet er prachtig uit. Ik heb gewoon hulp gevraagd aan een Pro die verstand heeft van Windows. Alleen was ik hier nooit uitgekomen, want eerdere updates liepen telkens op een bepaald punt vast waardoor ik geen stap verder kwam.  Om een lang verhaal kost te maken.  Als je regelmatig je Linux, Mac of Windows bijwerkt is er niets aan de hand.  Ga je een een PC terugzetten met een origineel herstelbestand dat 3 jaar oud dan lukt het updaten blijkbaar niet meer. Maar moet je in één keer over naar de laatste versie.

windows8updatefout
Op een gegeven ogenblik wou hij niet meer…. en bleef telkens hangen na update 56 van de 200…

Stoomtramloop

Ik heb vandaag de stoomtramloop gedaan. Een halve marathon.  Ging heel goed.  Mijn tijd was 208:53 en dat is prima als 1e trainingsloop.

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.