Even duidelijk

Voor de duidelijkheid deze website is mijn hobby.  Hobby’s kosten nou eenmaal geld en vooral veel tijd. Dat vind ik  niet erg. Na het plaatsen van mijn ervaring met het Cambridge CXC loopwerk zijn er nog steeds mensen die denken dat ik allerlei commerciële belangen heb.

Dat vind ik wel erg.

Ik schrijf alleen over dingen waar ik zélf ervaring met heb en waar ik zélf enthousiast over ben. Ik bied ook geen ènkele dienst aan, want daar heb ik simpelweg de tijd niet voor.

Wat ik wel doe, is heel af en toe wat te koop aan bieden dat ik over heb. Wat ik zo mooi vind, dat ik het zelf zou willen hebben. Ik kan namelijk helaas niet alles zelf houden. Voor de komende 1 …2 jaar heb ik genoeg eigen apparatuur dat ik een 2e leven wil geven.

Een klein klusje tussendoor, als echt niet iemand anders kan helpen, of de kennis niet heeft, doe ik soms. Maar meestal verwijs ik door naar een van mijn collega’s  die dit als werk full time doen.

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.