Website weer in de lucht

In de relationele WordPress database waren een paar fouten geslopen, waardoor af en toe de pagina’ s niet goed laden. Ik heb geprobeerd het te repareren en uiteindelijk een back-up van Juni teruggezet. Wel leuk en leerzaam spelen met database tabellen. Zo heeft elk nadeel ook weer een voordeel. Het is allemaal niet zo erg. Er missen nog een paar kleine dingetjes die zal ik met de hand bijwerken vanaf een test server.

Vriendelijke groet,

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.