Luisteren naar de radio update

Sommige onderwerpen zoals het medium radio, zijn continue aan veranderingen onderhevig. En daarom zeker niet altijd up-to-date. Vandaar dat dit een vaste pagina  heeft gekregen op mijn website. Die laatste update vind je hier.  Luisteren naar de radio stations.

Commentaar, inzichten, visies  en reacties, ook al zijn die heel anders dan van mij zijn van harte welkom.

Dat kan via dit adres.
mailto:tubejack@freedom.nl

Met vriendelijke groet,

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.