Beste wensen!

2020

Een prachtig jaartal: “tweeduizendtwintig.” 🙂 Ook dit jaar, wens iedereen veel gezondheid, wijsheid en geluk toe.  Daarnaast verwacht ik, dat het ook een heel muzikaal jaar gaat worden. 2020 heb er zin in!

Lees tip.

Het grote FWD Jaarboek 2020

De afgelopen feest dagen, bijna alle artikelen in het FWD jaar boek 2020 gelezen. Alleen al leuk, of interessant om te lezen, ook al zou je het nooit willen of kunnen aanschaffen.

Rick Stoet met een fraaie draaitafel. Elac’s compacte High-End. Merken als Niam, Mark Levinson. Maar ook heel betaalbare luidsprekers en versterkers. Prachtige kabels en b.v de Silent Angel Bonn N8 ethernet switch. Lekker smeuĂŻge verhalen. Er is voor iedereen wat.

Trents.

Wat opvalt dat na de LP, ook de CD met een comeback bezig is. Er komen steeds meer top CD-loopwerken met bijbehorende dac’s op de markt.  Bijvoorbeeld de Hegel Mohican, Eera Legato, Pro-ject CD Box RS2 T om  wat voorbeelden te noemen.

Dat soort apparatuur wordt alleen maar ontwikkeld als er vraag naar is. Zo werkt de markt nu eenmaal. Er zijn miljoenen… wellicht miljarden CD’s in omloop die je heel voordelig -al dan niet 2e hands- kunt aanschaffen.

Schiit Modi Multibit
Schiit Modi Multibit
Cambridge CXC
Cambridge CXC

Daarnaast, is er heel betaalbaar een Schiit Modi multibit  in combinatie, met een Cambridge CXC loopwerk.  Onze CD’s klinken als nieuw en veelal erg analoog.  Ruim 3 jaar terug schreef ik hier al een stukje over. Mooi, om te lezen, dat deze Trent doorzet.🙂

Vinyl.

Technics SL-1210GR
Technics SL-1210GR

Binnenkort een verslag van een Technics SL-1210GR en de Pioneer PLX-1000.  Ik vind ze beide erg goed. Na alle voor- en nadelen afgewogen te hebben is uiteindelijk is het de Technics geworden.  Maar ook de Pioneer kun je zo blind kopen.

UL-40S2.

Ook de UL-40S2 krijgt een update
Ook de UL-40S2 krijgt een update

Ook de UL-40S2 wordt verder geperfectioneerd en krijgt een kleine update, die je heel makkelijk zelf kunt uitvoeren.

Het leuke van van audio vind ik, dat er elke dag wel iets valt te doen of te valt ontdekken.

Vriendelijke groet,

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.