Waar ik mee bezig ben november 2019

Was even afwezig,  maar nu….

De laatste maanden, veel energie gestopt in het project “ZaanStart” van onze gemeente Zaanstad  om meer kans te maken op de Arbeidsmarkt.   Helaas moest ik daar na 3,5 maand weer weg. Ik hoorde dat er niet mis  was met mijn werkritme en werknemersvaardigheid, dus niet tot de doelgroep hoorde.

Het zou zomaar kunnen, dat sommige moe werden van mijn enthousiasme en werklust 🤔 🤣 Maar toch een diepe teleurstelling , doe je zo je best…… 🙁 Wel weer een aantal vaardigheden geleerd, komt altijd van pas.

Na een banenmarkt, gesprekken daar, met diverse werkgevers en de laatste zeer goed voorbereide sollicitatie,  geloof  ik, dat ik  beter mijn energie ergens anders in kan stoppen.  Dag Arbeidsmarkt. 👋🏻

Intussen

Wel een aantal dingen gedaan, zoals deze Yamaha CA-710 versterker en CT-710 tuner.  De set was in zo’ n slechte staat, dat het eigenlijk niet verantwoord meer was, om het op te knappen.

Erg vies.
Erg vies.

Maar ja ik vind die “wappers zo mooi” . Na veel “poetsen” Let op dit filmpje kost de nodige MB’s…

De tuner zag er netjes uit, maar bleek helaas: “verdroogd” Met onderdelen uit een donor tuner, speelt hij ook weer.

Net klaar is deze Pioneer SA-5300. Het is een van de kleinste Pioneer versterkers. Maar zeer mooi opgebouwd zoals alle Pioneer apparatuur.

Pioneer SA-5300
Lekkende elco’s

Net op tijd “gered” Als je heel goed kijkt naar de elco’s rechts dan zie je een dun bruin randje.  (Niet te verwarren met de bruine lijm waarmee grote elco’s werden vastgezet.) Binnenkort een mini verslag.

MCML05

In mijn van der Veen voorversterker is ook weer het nodige gebeurt.

Net als in de eindversterker.

Nieuwe platenspeler.

Ik heb een Pioneer PLX-1000 gekocht. Eigen foto’s en verhaal volgt

Pioneer PLX-1000 Bron foto DJ site Pioneer

Momenteel heb ik erg veel werk wat reparaties en restauraties betreft. Tot einde van dit jaar zit ik vol.  En dat is mooi, want volgend jaar veranderd er weer het e.e.a. op belasting gebied waardoor het waarschijnlijk interessant is om op bescheiden  schaal  te ondernemen. Groot wil ik beslist niet worden, want ik wil dingen op mijn manier, dus met aandacht kunnen doen.

Rest.

Veel hardgelopen en genordic walked, natuurlijk de Dam tot Dam en de halve marathon van Amsterdam, dat ging allemaal probleemloos. Het leven is zo gek nog niet, als je bijna 62 bent….

Vriendelijke groet,

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Eén gedachte over “Waar ik mee bezig ben november 2019”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.