Nog even geduld

De afgelopen maanden.

Het is mooi om te zien, dat er dagelijks nog zoveel bezoekers zijn op deze site. Af en toe krijg ik: “klachten” en of opmerkingen waarom er niets zichtbaars gebeurd.

De afgelopen maanden, heb ik  mijn energie gestopt in een project van onze gemeente  in de groenvoorziening. Ik had het daar enorm naar mijn zin 🙂 Zo zelfs dat ik speelde met het idee om een heel nieuw vak te leren.   Maar helaas hoor ik niet tot de doelgroep.

Erg teleurstellend 🙁  Maar begrijpelijk, er staan nog genoeg mensen van 50 aan de  kant en  ik ben over de 60….  Positief is dat ik nu  ruimte krijg om van Tubejack een klein bedrijfje te maken.

Dat ga ik doen, het komend jaar.  Op de achtergrond “pruttelen” al weer allerlei projecten en creatieve zaken. Maar eerst wil ik de maand december gebruiken om reparaties die nog staan  weg te werken en deze site verder te updaten .

Met vriendelijke groet,

Jack

 

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

4 gedachten aan “Nog even geduld”

  1. Bedankt. In 2020 is belasting technisch, meer mogelijk. Moet het nog even verder uitzoeken. Ik wil persé dat het een kleine onderneming blijft. Zodat ik aandacht kan geven, aan alles wat wat mij dierbaar is.

  2. Ha Jack,

    Alvast succes gewenst met je voornemen om bedrijf te starten.
    Mooie uitdaging toch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.