Waar ben ik mee bezig juni

Achter.

Door omstandigheden loop ik een beetje achter, met het bijhouden van deze site.  Enerzijds ligt het straatbordje -dat ik van mijn vrouw heb gekregen- al maanden klaar om tegen de gevel geschroefd te gaan worden.  Maar ik weet  nog niet precies, wat ik met “TubeJack” ga doen.

Er zijn ook andere zaken, die niets met audio te maken hebben en ook aandacht nodig hebben. Zoals overleggen met een groep bewoners en de gemeente over nieuwbouw achter onze woningen. Je leert op zo’ n manier je buren veel beter kennen.

Dit is maar een fractie van alles wat er om ons heen gebeurt.  Zo word ik binnenkort, voor de 2e keer opa  🙂

Onderzoeken.

Ik probeer élke dag minimaal een half uur of langer te nordic walken.  Lekker de frisse wind door je haren, het zonnetje in je gezicht. Zelfs een buitje onderweg  is niet erg.  Onderweg komen er dan tal van nieuwe ideeën boven.

Zo ben ik aan het experimenteren met filmpjes.  Dit is een Pioneer SX-1080 die in een wel heel erg slechte staat was, maar binnenkort weer staat te stralen.🌞

Er wordt b.v.  veel geklaagd dat veel radio stations :”zo plat klinken”  Gelukkig is dat lang niet altijd het geval.  Het verbluffend hoe goed sommige FM radio stations uitzenden. Daar kom je alleen achter als je het zelf onderzoekt.

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.