Was even uit de lucht….

Beste mensen,

Door een hardnekkige storing was de site even uit de lucht.  

Het is mogelijk dat je een vreemde opmaak van de pagina’s hebt gezien of ziet. Gewoon even de pagina opnieuw laden en het probleem moet opgelost zijn. Mocht er iets nog niet werken dan hoor ik dit graag. We hebben momenteel onze handen even vol met ons nieuwe kleinkind, maar binnenkort komen er weer nieuwe pagina’s en ook weer apparatuur te koop dat nu opnieuw staat in te spelen.

Vriendelijke groet,

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.