Nog een week te gaan

De laatste 15.

amstel

Met nog één week te gaan, waren dit zaterdag de laatste 15 kilometer voor de marathon van Amsterdam a.s. 16 oktober.  Dit is het deel langs de Amstel zoals we volgende week ook gaan lopen.  Het was met 11…12C ideaal loopweer en een mooie test wat ik nu precies voor hardloopkleren moet aantrekken.  Naar verluid is het met de start ‘ s morgens om 9:30  fris zo’ n 10C en  met +/- 15…16 warm bij de finish.

amstel1

Nog fris bij de start.  Ben links en rechts mijn schoonzoon Sander.

amstel2

Ze zien er nog fris uit  na 15…16km steeds fris uit, niet?   In het midden Jaap.

amstel3

Ondanks wat hindernissen de afgelopen maanden, heb ik toch aardig wat kilometers kunnen maken.  Dus ik ga het gewoon proberen. Ik moet wel keuzes maken, want het revalideren van mijn linkerarm kan nog wel 2 maanden duren.  Het originele plan om de marathon van Amsterdam onderdeel te laten maken van de training voor de marathon van Bangkok is komen te vervallen.  Ik loop nu alleen Amsterdam, wil rustig vertrekken op 6:30 en dan zie ik wel.  Het zal iets van 4:30 worden of zo.  Maar wat maakt het uit?  Ik kan alleen maar van mezelf winnen.

Zondag.

Was ik vrijwilliger bij de Zaanse Schans loop en achter fietser op de 10 kilometer.

zaanselaatste
Dit waren echt de laatste.

Ben was daar ook bij de inschrijvingen en bij de finish.

zaanse1
Ben bij de inschrijftafel. Naast hem links Fons, Carolien en rechts Ellie
zaanse5
zie je hoe een plezier die meiden hadden en ze hebben het allemaal makkelijk gehaald
zaanse2
Af en toe meehelpen als vrijwilliger is heel leuk, bijna de hele weg reed ik achter deze groep. Rechts EHBO Daniel, gezellig mee gepraat.

zaanse3 zaanse4

De absolute “gangmaker”  was trainer Rudy Bree. Ik had het dankzij hem, erg makkelijk dit jaar. Hoefde alleen het verkeer in de gaten te houden en af en toe “links’ “rechts” etc te brullen Erg leuk om mee te helpen en schitterend mooi weer.  Met dank aan Willy Maaten Sjef Louwe  voor de foto’s.

Jack

Auteur: Jack

Hoi mijn naam is Jack van Brederode. Waarschijnlijk stond mijn wieg naast de radio want de liefde voor muziek zit diep in mijn genen. Vanaf mijn 12e ben ik serieus bezig met techniek en audio. Daarnaast hou ik van mensen, koken en hardlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.