Hoe werkt mijn website

Updates.

Cloudflaire servers
Cloudflaire servers

I.m.v. de snelheid en veiligheid draait mijn website : “in de cloud”.  Dat klinkt moeilijk, maar met Cloudflaire is dat eenvoudig. In het kort: Een deel van de webpagina’s komt via een of meerdere servers van Cloudflaire. Daarnaast komt zoveel mogelijk uit cache van mijn webserver en op alle andere mogelijke plekken zoals de cache van uw internetbrowser. Het kan daarom gebeuren, dat niet direct de nieuwste pagina of reactie  zichtbaar is, terwijl die al wel gepubliceerd is.  Dit is eenvoudig op te lossen door af en toe de beginpagina opnieuw te laden.

Elke browser heeft hier “ververs knop” voordie links of rechts naast de adresbalk staat.

Hoe vind je iets?

Rechter kolom.

Dit is een gedeelte van de rechter kolom.  Op alles dat rood gekleurd is, kunt u met de muis klikken, dit werkt door de hele site heen.  Daarnaast is er een zoek functie en kunt u zoeken op categorieën. Mocht u het daarna nog niet kunnen vinden stuur dan een mail Meestal reageer ik dezelfde dag, blijft natuurlijk hobby he 😉  Deze site is uitsluitend voor informatieve doeleinden, mocht er iets opstaan waarvan u meent dat u rechthebbende bent, dan hoor ik dat graag.

Via dit adres.
mailto:tubejack@xs4all.nl

Met vriendelijke groet,

Jack

Een van mijn andere hobby's
Een van mijn andere hobby’s

2 gedachten aan “Hoe werkt mijn website”

 1. Hi Jack,

  Nogmaals bedankt voor het ’thuisbrengen’ van (de staart van) de 6:30min/Km groep. Daardoor kon ik de achterblijvers, met de kortste route, terugbrengen naar het Olympisch Stadion. Mooie website dit. Voor apparatuur die ik nog steeds heb, zal ik daar een andere keer op terugkomen. Wellicht tot de volgende trainingslopen.info loop.

  Met hartelijke groet,
  Frans van Kampenhout

 2. Dag Jack,

  de laatste weken de beste DAB+ tuner van Harman Kardon beluisterd
  direct naast een FM van het zelfde merk, eindconclusie; FM meervoudig beter.!
  Bij digitaal staat alles keurig naast elkaar als de producten van een nette
  gevulde groentesoep, bij FM heb je een geurig, kleurig, smaakvol afgerond geheel, dit zowel qua weergave alsook de balans, totaalbalans.

  Vr. Gr. P. Wiersema.

  P.S. Ik heb de door jou afgestelde Accuphase T-107 er maar niet naast gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.