Hoe werkt mijn website

Updates.

Cloudflaire servers

Cloudflaire servers

I.m.v. de snelheid en veiligheid draait mijn website : “in de cloud”.  Dat klinkt moeilijk, maar met Cloudflaire is dat eenvoudig. In het kort: Een deel van de webpagina’s komt via een of meerdere servers van Cloudflaire. Daarnaast komt zoveel mogelijk uit cache van mijn webserver en op alle andere mogelijke plekken zoals de cache van uw internetbrowser. Het kan daarom gebeuren, dat niet direct de nieuwste pagina of reactie  zichtbaar is, terwijl die al wel gepubliceerd is.  Dit is eenvoudig op te lossen door af en toe de beginpagina opnieuw te laden.

Elke browser heeft hier “ververs knop” voordie links of rechts naast de adresbalk staat.

Hoe vind je iets?

Rechter kolom.

Dit is een gedeelte van de rechter kolom.  Op alles dat rood gekleurd is, kunt u met de muis klikken, dit werkt door de hele site heen.  Daarnaast is er een zoek functie en kunt u zoeken op categorieën. Mocht u het daarna nog niet kunnen vinden stuur dan een mail
mailto:[email protected]

Meestal reageer ik dezelfde dag,  blijft natuurlijk hobby he ;-)  Deze site is uitsluitend voor informatieve doeleinden, mocht er iets opstaan waarvan u meent dat u rechthebbende bent, dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet,

Jack

Een van mijn andere hobby's

Een van mijn andere hobby’s